Psikoloji Bölümü Öğrencilerimize TÜBİTAK Desteği

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencimiz Ezgi Bilen'in Dr. Öğr. Üyesi Elif Yıldırım'ın danışmanlığındaki "Örtük Zeka Teorisi ile Yürütücü İşlevler Arasındaki İlişkide Motivasyonel Kararlılığın Aracı Rolünün İncelenmesi" başlıklı araştırma projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'ndan desteklenmeye hak kazandı.

Aynı bölümden Begüm Özkan'ın Dr. Öğr. Üyesi Elif Yıldırım'ın danışmanlığındaki "Yaşlı ve Genç Yetişkinlerde Bilişsel Tamamlanma İhtiyacının Yürütücü İşlevler ile İlişkisinin İncelenmesi" başlıklı araştırma projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'ndan desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimiz Ezgi Bilen, Begüm Özkan'ı ve danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Elif Yıldırım'ı kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili Dosyalar